Nadine

Aan het begin van mijn tienerjaren wist ik niet van het bestaan van biseksualiteit. Ik was dus heel verward dat ik meisjes leuk vond terwijl ik jongens ook aantrekkelijk vond. Het begin van het internet (forums) heeft ervoor gezorgd dat ik toegang kreeg tot meer informatie. 

Ik weet nu dat ik op mensen val en dat gender geen rol speelt. Ik hoop dat er meer goede representatie komt over bi+, zodat mensen niet automatisch uit gaan van de opties; hetero, homo of lesbisch. Er is namelijk een heel scala aan mogelijkheden en dat vind ik er juist zo mooi aan!

 

Wat ik belangrijk vind om te benadrukken is dat er geen criteria zijn om bi+ te zijn. Als jij je daarmee het beste identificeert is dat voldoende. Je hoeft niet een verleden te hebben met mensen van verschillende genders of überhaupt een relatie te hebben gehad. Wat jouw relatie status ook is, jouw seksualiteit verandert daar niet door!

Nadine gebruikt als voornaamwoorden hen/zij.

Visited 786 Times, 1 Visit today

Over de redactie

de bi+ redactie bestaat uit meerdere vrijwilligers van Bi+ Nederland die van en voor mensen met bi+ gevoelens en ervaringen schrijven. Als je zin hebt om mee te schrijven, stuur dan een mail naar redactie@bpls.nl

Related Posts